МИЛОЈЕВИЋ: ПОНОСАН САМ НА ИГРАЧЕ, БОГ НАС ЈЕ НАГРАДИО :: Semberija INFO ::

 

МИЛОЈЕВИЋ: ПОНОСАН САМ НА ИГРАЧЕ, БОГ НАС ЈЕ НАГРАДИО


FOTO Tanjug
Владан Милојевић исписује нову Звездину историју. Млади стручњак је у три сезоне успио да избори два пласмана у Лигу шампиона и један у Лигу Европе. Први пут одвео је београдску екипу пред њеним навијачима у европску елиту.
 
Против Јанг Бојса Звезда је одиграла одличан тактички меч, смањили су Београђани у потпуности маневарски простор Швајцарцима. “Црвено-бијели” су успјели да ремијима изборе пласман у групну фазу.
 
-Морам да кажем да сам поносан, испунили смо циљ. Имали смо жељу од првог дана да поновимо то искуство. Знали смо да неће бити лако. Рекао сам играчима пред меч са Копехагеном да треба да урадимо све што је до нас и Бог нас је наградио за тај однос. Да опет будемо међу 32 најбоље екипе у Европи, што је фантастичан успјех. Овај успјех ће омогућити да клуб опет расте,такође ће и омладинци играти са својим вршњацима. Хвала и породици која није била са мном а пуно ми је недостајала. Али кад сте у Звезди имате много велику породицу и ово је успјех за Србију- истакао је Милојевић.
 
Бираним ријечима је говорио о мечу.
 
 
-Избацили смо јако доброг противника. Одличан су ниво. Много брзи , нису нас изненадили формацијом. Били смо мало оптерећени резултатом и лоше кренули. На полувремену смо се консолидовали дошли до гола. Остаће запамћен резултат а оно што је битно да ћемо играти у елити. Знам да ће они који нас не воле рећи дас мо имали среће али ето срећан сам човјек. Наш рад се опет наградио- додао је тренер
 
Звезду сад очекује жријеб групне фазе.
 
-Након ове еуфорије долази опет притисак. Сви смо велики звездаши и желимо да допринесемо да клуб вратимо на стазе славе славе и да смо опет велики и моћни
 
Новинаре је интересовало да ли му је дражи први или сруги улазак у Лигу шампиона.
 
-Увијек је нешто лакше освојити него одбранити. Дигли смо очекивања стандард. Не бих могао тачно да вам одговорим. У сваки меч улазим да прођемо, тако је било и данас. Звезда је имала пуно проблема у прошлости али се видјела жеља код играча да опет играју са најбољима. Не сумњам да ће бити лакша група. Нема овдје лаганих противника. Немам жеља – истакао је Милојевић, који је истакао да ће клуб објавити статус Бена који одлази из Београда и да је он имао сјајно мишљење о фудбалеру са којим дуго сарађује.

(српскаинфо.цом)