ОДРЖАН СЕДМИ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У ФУДБАЛУ ЗА ДЈЕЦУ :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАН СЕДМИ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У ФУДБАЛУ ЗА ДЈЕЦУ


Soccer kids
Протеклог викенда у Етно село Станишићи је одржан седми међународни турнир у фудбалу за дјецу од  2006. до 2013.годишта  у организацији Школе фудбала Soccer kids Бијељина. Турнир под називом ,,Soccer Days Бијељина 7" је један од најбољих у Босни и Херцеговини и из године у годину окупља све више екипа.

Ове године учествовало је укупно 90 екипа у седам узрасних категорија. Биле су ту екипе из Београда,Зрењанина, Сарајева и многих других градова из бивше Југославије. Послије два дана такмичења побједници су добили вриједне награде. Ове године уведено је нешто ново, а то је "Идеална постава". Умјесто индивидуалних награда, сваком годишту додијељене су награде за тим од 7 најбољих. 

Школа фудбала "Soccer kids Бијељина" се потрудила да буде добар домаћин и сви  учесници су отишли кући задовољни, са пуно лијепих утисака из Бијељине, поручивши да ће обавезно доћи и наредне године. Вриједи истаћи да је Soccer kids најстарија школа фудбала у Бијељини која ради већ седам година.

Поред тога што је била добар домаћин и организатор, Soccer kids је и резултатски најуспјешнија школа на читавом турниру освојивши 2 златне (2008. и 2012. годиште), 2 сребрене (2006.и 2007. годиште) и једну бронзану медаља (2010. годиште).

Овај турнир достојно је представио Град Бијељину и домаћини се надају да ће идуће године бити много већи број екипа. 

Такође, Soccer kids упућује велику захвалност Сањи и Борису Станишић који су омогућили да се турнир одигра на њиховим теренима, затим, Бранку и Стевици Деспотовић за огромну подршку, Кампионе Душко Марковић за стајлинг насих шампоиона, као и свим спонзорима, родитељима, члановима и свима који су помогли у организацији турнира.

Soccer kids