БОРИС СТАНИШИЋ РАЗОЧАРАН: АКО СМО ВЕЋ ОТПИСАНИ ИСТУПИЋЕМО ИЗ ЛИГЕ :: Semberija INFO ::

 

БОРИС СТАНИШИЋ РАЗОЧАРАН: АКО СМО ВЕЋ ОТПИСАНИ ИСТУПИЋЕМО ИЗ ЛИГЕ


FOTO: srpskainfo.com
Звијезда 09 је послије пораза од Вележа остала прикована за дно табеле, а у клубу су разочарани односом судија према овом тиму. Предсједник Борис Станишић имао је шта да приговори главном арбитру Горану Параџику из Љубушког.
 
– Није нормално ово што се дешава, кап која је прелила чашу је меч са Вележом. Прије првог гола гостију био је чист прекршај над нашим играчем Федором Предраговићем, није досуђен, а у контри су гости постигли гол. Један наш играч је питао судију Горана Параџика зашто није свирао прекршај, а добио је одговор: „Јел треба да свирам фаул, па да постигнете гол?“ Мени није јасно како судија то себи може да дозволи, почео је Станишић, па наставио:
 
– Четврти арбитар Харис Каљанац је нашег тренера голмана питао „шта то хоћемо када смо већ испали из лиге“. Па зар се тако понашају службена лица, за мене је то чисти безобразлук. Ако нас је савез отписао нека нам то кажу и ми ћемо иступити из такмичења, нема потребе да даље улажем новац у клуб – рекао је Станишић.

Први човјек бијељинског тима каже да су од првог кола арбитри провоцирали његове играче.

– Сигурно не играмо грубо, вјероватно смо, да тако кажем најфинија екипа у лиги, а међу водећима смо по броју добијених жутих картона. Судије једноставно на тај начин испровоцирају моје играче, а више не могу да их гледам како плачу у свлачионици. Питам се да ли су Вукашин Беновић и Бразилац Кореја Аугусто случајно добили трећу јавну опомену пред наредни меч и гостовање Жељезничару – бијесан је предсједник клуба из Етно села “Станишићи”.

Он је рекао и да се обраћао челницима ФС БиХ, али да од тога није било користи.
 
– На нашем стадиону нико није добио ружну ријеч, ни од нас ни од навијача. Нека из свих клубова кажу да ли су оштећени против нас, тврдим да нико није. Из кола у коло дешавају се грешке на нашу штету, говорио сам то људима из ФС БиХ, међутим ништа се није промијенило. Не тражимо помоћ, већ само суђење 50:50 одсто – додао је Станишић.

Сметају ли клубови из РС?
– Заиста се не бојим шта ће урадити челници Фудбалског савеза БиХ и да ли ће ми нешто замјерити. Питам се да ли нас отписују, јер ће у наредној сезони бити много клубова из Републике Српске. Па ако неко има услове и квалитет он треба да игра у највишем рангу, без обзира одакле долази – тврди Станишић.

(српскаинфо.цом)