ГРАДСКИ ДЕРБИ ПРИПАО РАДНИКУ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ДЕРБИ ПРИПАО РАДНИКУ


Радник је као гост у 11. колу Премијер лиге БиХ савладао Звијезду 09 резултатом 4:1.

Није у првом полувремену виђена превише лијепа игра у Угљевику, али је ипак постигнут један гол.

Звијезда је та која је у 21. минути стигла до предности. Цорреиа одузима лопту Васићу и центрира у казнени простор, неспретно реагује Радовић и погађа властиту мрежу за предност домаћег тима од 1:0.

Радник је потом кренуо мало офанзивније према противничком голу, али гости нису успијевали да створе праву шансу која би их довела до гола.

Домаћи су након пола сата игре остали са играчем мање након што је искључен Огњен Ђелмић, али Радник до краја првог дијела предност играча више не користи и на одмор Звијезда одлази водством од 1:0.

Гости у наставку крећу по преокрет, али имали су огромне проблеме да створе праву шансу. Ипак, у 56. минути Плавшић користи слободан простор и ударцем са 20-ак метара погађа мрежу Звијезде за изједначење резултата на 1:1.

Радник до потпуног преокрета стиже у 70. минути. Све је направио Демир Пецо, а резервиста Брадоњић погађа за 1:2.

Потом домаћи остају и без Јанковића који је добио директан црвени картон, а из слободњака Славиша Радовић фантастично шутира, али погађа оквир гола.

Ипак, мрежа домаћет тима се трећи пут тресе у 80. минути када Брадоњић погађа за 1:3. Исти играч је у 88. минути погодио за коначних 1:4. Двије асистенције је уписао Славиша Радовић који је тако исправио аутогол којег је постигао.

(спортспорт.ба)