ОРЛОВИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ ПОБЕДИЛИ ПАРАГВАЈ У 90. МИНУТУ! :: Semberija INFO ::

 

ОРЛОВИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ ПОБЕДИЛИ ПАРАГВАЈ У 90. МИНУТУ!


Foto: MN Press
Пријатељски сусрет послужио је селектору да "испроба" различите опције, али, чињеница је да ће његов тим у понедељак против Литваније морати много боље

Фудбалска репрезентација Србије, успела је да савлада Парагвај у Крушевцу са 1:0, и то голом Александра Митровића у последњем минуту сусрета.

Од самог старта играо се отворен меч на обе стране. У уводним минутима,  запретила је Србија, да би уследио одговор гостију. Ипак, мреже су остале мирне. Најбољу шансу у првом делу игре имао је Адем Љајић у 25. минуту када је погодио пречку.

До краја, низале су се добре акције Србије. Прво је Милетић одлично прошао по десној страни и центрирао, али његов шут је изблокиран. У једној од наредних акција, Љајић и Радоњић комбинују у 40. минуту, али је фудбалер Марсеја остао за корак спорији.

Занимлљиво, тек у 41. минуту гости су имали прву озбиљну прилику. Тада, шут са неких двадесетак метара успева да одбрани Рајковић и избије лопту у корнер. Потом, гости постижу погодак који је поништен, да би у наредној акцији прави "дар мар" у одбрани Орлова направио Галеано, а Коларов са гол линије спасио Србију.

(телеграф.рс)