Тумбаковић казнио Јовића :: Semberija INFO ::

 

Тумбаковић казнио Јовића


Скандалима у српском фудбалу никада крај. "Рат" на релацији Црвена звезда и Партизан, па лоши резултати националног тима у квалификацијама за Европско првенство, само су неке од тема који посљедњих дана пуне редове домаће штампе. Ипак, сада се отишло и корак даље на Пиринејско полуострво.

Наиме, шпански угледни лист "Ас" пише да се Лука Јовић не налази у репрезентацији Србије због казнене мјере селектора Љубише Тумбаковића. Посљедња репрезентативна пауза није добро прошла за нападача Реал Мадрида, пошто је против Португала одиграо сам четири минута, а против Луксембурга није био ни у екипи.

Наводно разлог је била повреда због чега је Јовић отишао назад у Мадрид, међутим само четири дана касније некадашњи нападач Црвене звезде одиграо је меч са Левентеом за "краљевски клуб".

То је наводно засметало Тумбаковићу, који га је потом изоставио са списка за утакмице против Парагваја и Литваније, пише "Ас". Мадридски лист наводи да је то казнена мјера Тумбаковића који је још раније изјавио "да нико нема загарантовано мјесто у екипи".

Јовић је у актуелним квалификацијама био стријелац против Литваније, било је то још у јуну, а од тада је без гола и у репрезентацији и у дресу Реала, о чему су такође писали шпански медији као "горући" проблем Мадриђана.

novosti.rs