ИНФОБИЈЕЉИНА САЗНАЈЕ: Жижовић није више тренер ФК Радник :: Semberija INFO ::

 

ИНФОБИЈЕЉИНА САЗНАЈЕ: Жижовић није више тренер ФК Радник


Младен Жижовић, успјешни тренер бијељинског премијерлигаша данас је против Сарајева (1:1) последњи пут сједио на клупи Радника, пише ИнфоБијељина.

Млади стручњак, који је са Семберцима љетос играо у квалификацијама за УЕФА Европску лигу у наступајућој првенственој паузи преузеће кормило актуелног вицешампиона Премијер лиге БиХ мостарског Зрињског.

Како сазнаје портал ИнфоБијељина, одмах након отказа Харију Вукасу после пораза у Угљевику од Звијезде 09 у прошлом колу челници “племића” ступили су у контакт са Жижовићем и постигли договор о сарадњи, али су се усагласили да Жижовић јуче сједи на клупи Бијељинаца против актуелног шампиона Сарајева. За неколико дана званично ће и стићи потврда ове вијести јер ће се обавити промоција Жижовића на стадиону “Под Бијелим бријегом”.

Жижовић, који је са много успјеха носио дрес Зрињског у шампионским сезонама, је и раније био на мети “племића”, али је одлучио да остане не клупи Радника због предсједника Младена Крстајића, под чијим кормилом су Бијељинци остварили историјске резултате.

Такође, према информацијама до којих је дошао портал ИнфоБијељина, до краја јесењег дијела сезоне умјесто Младена Жижовића на кормилу Радника биће његов први помоћник Стефан Јанковић који би на новом послу у својству шефа стручног штаба требало да дебитује већ у сриједу у четвртфиналу Купу Републике Српске када Радник у Приједору игра са Рударом.

infobijeljina.com