РАЗОЧАРЕЊЕ МИЛОЈЕВИЋ: ИГРАЧИМА ЗАМЈЕРАМ СТРАХ У ИГРИ :: Semberija INFO ::

 

РАЗОЧАРЕЊЕ МИЛОЈЕВИЋ: ИГРАЧИМА ЗАМЈЕРАМ СТРАХ У ИГРИ


Foto: Tanjug/AP
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић био је утучен након тешког пораза у 5. колу Лиге шампиона. Бајерн је очитао лекцију београдском тиму и славио 6:0, те показао да је у овом тренутку двије класе изнад шампиона Србије.

Милојевић је након пораза кратко прокоментарисао меч у изјави за Арену Спорт.

– Заслужена побједа Бајерна. Нема шта да се дода. Техничи, брзински све је то превише за нас. Оно што замјерам играчима је страх који имамо. Не кажем да Бајерн није био прави, они су класа за себе, али код нас имамо страх од одговорности. То ми се не свиђа. Морамо то да исправимо и да видимо зашто је то тако – рекао је Милојевић.

Марко Марин, капитен Црвене звезде, био је потпуно одсјечен. Бајерн је пресингом “убио” домаћи тим, који није успијевао да састави неколико додавања, а гости су сваку грешку знали да казне.

– Овом нивоу на којем је Бајерн Звезда ће тешко да приђе у скоријој будућности – истакао је Марин и додао: Они су изашли агресивно од првог минута. Бајерн након промјене тренера игра конкретније према напријед и стварно је опасан. То су показали и у овом мечу у којем су нас потпуно надиграли.

(српскаинфо.цом)