Регионална фудбалска лига Републике Српске група Исток: Прво мјесто није недостижно :: Semberija INFO ::

 

Регионална фудбалска лига Републике Српске група Исток: Прво мјесто није недостижно


ФК Партизан из Доње Трнове
Доња Трнова: Фудбалери Партизана из Доње Трнове су направили велико позитивно изненађење пласиравши се на 4. мјесто у јесењој полусезони са 27 освојених бодова, што је за три мање од лидера Шековића и другопласираног Омладинца из Поточара.

Од 15 одиграних утакмица забиљежено је 8 побједа, 3 ремија и 4 пораза уз гол разлику 29:18. Овај пласман је за многе изненађење, али не и за одговорне у клубу. Они наговештавају на прољеће и борбу за првака и прелазак у Другу фудбалски лигу.

"Имамо искусан играчки кадар па је овај пласман за нас очекиван и мало је недостајало да будемо и први. Наш циљ у првом реду је да се никад више не боримо за опстанак, а ако се укаже прилика зашто не и прво мјесто. Атмосфера у клубу је добра и никад није била боља. Ми у управи настојимо да играчима обазбиједимо добре услове за рад, а они нам узвраћају добрим играма. У овој полусезони квалитет клубова је углавном изједначен, а за прво мјесто конкурише десет екипа. То је добро за фудбал на овим просторима и према нашим прогнозама сви ће конкурисати за првака," каже предсједник клуба Јовица Ђурђевић.

"Одиграли смо добро, можда и најбољу полусезону од кад смо чланови ове лиге. Захвалност управи на обезбеђењу добрих услова за рад. Заједничким снагама очекујем наставак и другог дијела првенства. Прво мјесто није недостижно, али нам то није приоритет. Захвалност и нашим навијачима који су нам увијек били дванаести играч," каже капитен Драган Секанић.

За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић