Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: На прољеће грчевита борба за опстанак :: Semberija INFO ::

 

Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: На прољеће грчевита борба за опстанак


ФК Прибој из Прибоја
Прибој: У јесењој полусезони фудбалари Прибоја су играли испод својих могућности и заузели су посљедње 14. мјесто са само седам освојених бодова. Биланс је исувише скроман са само двије побједе и један реми уз десет пораза и гол разлику 21:53. Овим пласманом у клубу нису задовољни, а разлоге виде у својим редовима и своме раду.

"Одиграли смо једну од најслабих полусезона и на прољеће нам предстоји грчевита борба за опстанак. Није још све изгубљено, прољеће је прилика да се пропуштено надокнади. Свакако да морамо ангажовати и неколико појачања, у првом реду искусних играча, а припреме морају бити интанзивно спроведене. Мора се поправити и рад на дисциплини. Све структуре морају уложити максимум труда уколико желимо опстанак," каже  тренер Радивије Митровић.

"На неким утакмицама смо били некомплетни па су неки бодови изгубљени. Не играмо толико лоше, подмладили смо екипу и све се то одразило на игру. На прољеће за нас ће свака утакмица бити квалификациона и ја вјерујем да можемо обезбиједити опстанак," каће  Младен Давидовић, најбољи играч Прибоја.

Треба још напоменути да је рад управе за сваку похвалу. Инфраструктура је за виши ранг, а играчи имају добре услове за рад.
                                                                             
За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић