Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: ОФК Мајнојевић непотребно у борби за опстанак :: Semberija INFO ::

 

Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: ОФК Мајнојевић непотребно у борби за опстанак


ОФК Магнојевић из Горњег Магнојевића
Горњи Магнојевић: У јесењој полусезони екипа ОФК Магнојевић је заузела 12. мјесто са 13 бодова. Забиљежене су  4 побједе, 1 реми и 8 пораза, уз гол разлику 26:37. Овим пласманом у клубу нису задовољни јер им непотребно на прољеће слиједи борба за опстанак.

"Имамо солидан играчки састав који неколико сезона игра заједно. Неколико утакмица смо беспотребно изгубили  што се одразило на лошији пласман. Прољеће је прилика да се све пропуштено надокнади па опстанак не долази у питање,.Нико од играча није најавио одлазак, а можда управа неког новог играча и ангажује," каже Михаел Васић, тренер .

"И ја сам оптимиста што се тиче прољећа. Припреме ћемо добро одрадити, приступ игри ће бити знатно озбиљнији и на свакој утакмици се треба борити од прве до последње минуте. Киксеве треба свести на најмању могућу мјеру," каже један од најискуснијих и најбољих играча  Петар Јовановић.
                                                                                         
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић