Прва општинска лига Бијељина група Исток: ФК Тавна - Остати стабилан члан ове лиге :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска лига Бијељина група Исток: ФК Тавна - Остати стабилан члан ове лиге


ФК Тавна из Бањице
Бањица: Фудбалски спорт у Бањици је врло популаран и захваљујући њему млади се баве спортом у првом реду ради дружења, забаве, али и ради здравог живота. ФК Тавна је стабилан члан ове лиге дужи временски период и тиме су углавном задовољни. Услови за рад су као и у другим срединама, али управа настоји да они буду бољи. Финансијско стање је тешко, али поред средстава из општинског буџета који се дају за спорт, навијачи и играчи материјално помажу рад клуба.

"Имамо солидан играчки кадар који сваке сезоне подмлађујемо. Засад нам је циљ да останемо стабилан члан ове лиге, а кад се стекну бољи услови у догледно вријеме ћемо размишљети о вишем рангу, о Подручној лиги као четвртом рангу такмичења. Јесењу полусезону смо завршили на 7. мјесту са 13 бодова уз биланс 3 побједе и 3 пораза уз 4 ремија и гол разлику 11:14. У прољеће традиционално играмо боље па се надам да ће тако бити и овог пута," каже Мирослав Стојановић, члан управе.

"Играчки кадар је спој младости и искуства. Играмо што боље можемо и на терену фер плеј мора бити чак  и испред такмичарских резултата. Као капитен сам задовољан нашим играма, али увијек може боље," каже капитен Тавне  и њен најбољи играч Душан Трифковић.
                                                                             
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић