Прва општинска лига Бијељина група Исток: Долазе бољи дани за Полет :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска лига Бијељина група Исток: Долазе бољи дани за Полет


ФКЛ Полет из Горњег Којчиновца
Горњи Којчиновац: Фудбалски спорт је добро напредовао у Горњем Којчиновцу где дјелује и ради ФК Полет. Од оснивања је играо у најнижем рангу другој општинској лиги. Последњих сезона осјетио се велики напредак у раду. То се показало и у такмичарском дијелу јер је изборен улазак у Прву општинску лигу група Исток. Резултати су солидни и у клубу су задовољни.

"Ово је за нас ипак виши ранг где се игра  квалитетнији фудбал. Играчки кадар нам је солидан јер су неки играчи из Слоге Јунајтед дошли код нас, добро се уклопили и  и представљали смо неугодног противника за све. Резултати су требали бити бољи јер смо одиграли чак 6 ремија са 2 побједе и 2 пораза уз гол разлику 13:13. На прољеће очекујемо боље игре и побољшање пласмана. Наш главни циљ је опстанак и мислим да ће он бити и остварен. Стварамо екипу за будућа времена кад морамо размишљати и о четвртој лиги. Финансијска ситуација је тешка као и у свим клубовима, али се сналазимо како знамо и умијемо," каже Бранко Сојић, спортски радник, члан управе, али и активни играч кад то затреба.

"У припремном периоду играћемо са јачим ривалима гдје од противника можемо нешто и научити. Ја вјерујем да ћемо играти боље и да се можемо пласирати у златну средину табеле," каже капитен Александар Опачић.
                                                                               
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић