ФК СЛОГА 94 БИЈЕЉИНА - ФК ГРАЂАНСКИ БИЈЕЉИНА 3 - 3 (1 - 1) :: Semberija INFO ::

 

ФК СЛОГА 94 БИЈЕЉИНА - ФК ГРАЂАНСКИ БИЈЕЉИНА 3 - 3 (1 - 1)


Након 85 дана без фудбала, а све то као послиједице епидемије корона вируса, наш тим је одиграо тест утакмицу против екипе ФК "Слога 94" Бијељина. Од почетка је било примјетно да су момци из обадвије екипе жељни игре, та да ће то бити одлочна провјера, те да ће тренери обадвије екипе видјети своје играче у најбољем издању. У првих 15 минута је противничке екипа загосподарила средином терена, те су се редале санше пред нашим голим, али данас одлично Игор Стевановић, голман наше екипе, је у више наврата спасао свој гол, те је пар 100%-тних шанси ФК "Слога 94" успио осујетити. Ипак, данас одлични дјелилац правде у 20. минуту показује на бијељу тачку и противници воде 1-0. До полувремена судијска тројка је показала јос једном на бијелу тачку и резултат је поравња на 1-1.
 
Почетком другог полувремена стручни штаб наше екипе (Мирза Јунузовић и Горан Милетић) је извржио троструку измјену. У десетој минути наставка одличан продор Александра Куновца по десној страни и противнички играч није могао ништа друго, него да га сруши у њиховом шеснаестерцу и судија показује треци пут на бијелу тачку, 2-1 за наш тим. Врло брзо противничка екипа постиже изједначујући погодак. Наставак другог полувремена се играо између два шеснаестерца, да би пред крај утакмице обадвије екипе постигле по још један погодак. Прво је ФК "Слога 94" постигла погодак из четвртог јаданаестерца на данашњој утакмици, а ФК "Грађански" је изједначио у судијској надокнади, након сјајног продора и центаршута Велибора Скоче, Данијел Обреновић је изврсним ударцем главом савладао домаћег голмана, те поставио коначан резултат данашњег сусрета.
 
Још ћемо нагласити да је у данашњој утакмици за наш тим наступио Марко Тешић, играч 1991. годиште, рођен у Цириху (Швицарска), а бивши фудбалер ФК "Локомотива " Брчко, те бивши кадетски репрезентативац Босне и Херцеговине, који је изразио жељу да у будућности наступа за наш тим ФК "Грађански".