ИНТЕР ПЕТАРДОМ ЗАПРЕТИО СЕВИЉИ: ИТАЛИЈАНИ ПРЕГАЗИЛИ ШАХТЈОР :: Semberija INFO ::

 

ИНТЕР ПЕТАРДОМ ЗАПРЕТИО СЕВИЉИ: ИТАЛИЈАНИ ПРЕГАЗИЛИ ШАХТЈОР


Фудбалери Интера савладали су Шахтјор 5:0 (1:0) и пласирали се у финале Лиге Европе, где ће им у петак од 21 час у Клену ривали бити Севиља, која је у недељу вече била боља од Манчестер Јунајтеда 2:1.

Играо се 19. минут када је Лаутаро Мартинез успео да погоди након фантастичног центаршута са десне стране који је упутио Барела. Главом је одлично реаговао, лопта је спакована у сам угао голмана Пјатова.

У 48. минуту играчи Шахтјора су тражили једанаестерац, али се судија остао нем.
 
И онда 64. минут, Интер је повео са 2:0, Дамброзио је дочекао центаршут Брозовића, одлично скочио и сместио лопту у мрежу за велику предност свог тима.

Само десет минута касније све је решено, била је то полуконтра Интера, Лукаку добија асистенцију ни крив, ни дужан, није баш желео да дода до Аргентинца који показује феноменалне реализаторске способности за 3:0.

Није то било све од Интера, дали су гол и у 78. минуту, Лукаку је дочекао асистенцију Лаутара Мартинеза, претходно су фудбалери Шахтјора несхватљиво изгубили лопту на својој половини.

Пустили су играчи Шахтјора све низ воду већ тада, а онда су примили још један гол за коначних 5:0. Лукаку је све сам урадио. Белгијанац је претрчао чувара и лагано савладао Пјатова у 84. минуту.

(телеграф.рс)