Подручна лига Републике Српске, група Семберија: Катастрофа ОФК Магнојевића :: Semberija INFO ::

 

Подручна лига Републике Српске, група Семберија: Катастрофа ОФК Магнојевића


Одиграни су сусрети трећег кола. Постигнути су углавном очекивани резултати. Водећа Дрина, као гост Колектива у Међашима, сусрет је ријешила у своју корист резултатом 2:1, али слиједи треће полувријеме.

Наиме, Колектив је најавио жалбу јер се у тиму Дрине појавио играч у чијој легитимацији није био исправан љекарски преглед односно датум истог. Делегат је то прећутио, али се зна разлог због чега. Такође зна зашто главни судија није судио два једанаестерца за домаћине и зашто су и помоћници били пристрасни. На терену је све било спортски што се тиче самих фудбалера.

Ново Доба је показало квалитет, пала је Семберија у Поповима. Пантери су испрашили екипу ОФК Магнојевића. Очекивана побједа Обарске и Дрине у Амајлијама. Пролетер је остао непоражен против фаворизоване Младости из Велике Обарске. Прибој је остао непоражен у Балатуну, што је успјех.

Резултати трећег кола:
Амајлије: Дрина-Јединство 2:0
Рухотина Јоховац: Пролетер-Младост 1:1
Балатун: Балатун-Прибој 3:3
Међаши: Колектив-Дрина (Б) 1:2
Попови: Семберија-Ново Доба 2:3
Средњи Загони: Пантери-ОФК Магнојевић 6:1
Велика Обарска: Обарска-Милош Обилић 3:1

Табела:
Дрина(Б) Ново Доба 9, Младост, Пантери 7, Дрина (А) 6, Обарска, Милош Обилић 4, Прибој ОФК Магнојевић 2, Колектив, Семберија, Балатун, Јединство 1 бод.
                                                                   
За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић