Soccer камп отворен за све клубове и школе фудбала :: Semberija INFO ::

 

Soccer камп отворен за све клубове и школе фудбала


Предстојећи "Soccer kamp" који се одржава на олимпијској љепотици Јахорини, представља јединствене припреме за најмлађе фудбалере и фудбалерке. Камп је отвореног типа, што значи да на припреме, поред чланова Школе фудбала Soccer kids Бијељина могу ићи и чланови других фудбалских клубова и школа фудбала.

Квалитетан начин рада уз стручне тренере, сјајну организацију као и идеалне услове за тренирање, већ су препознали тренери из ФК Радник Бијељина, који су подржали и препоручили својим члановима да прођу кроз овај камп.  

Најстарији градски фудбалски клуб "Радник" и најстарија школа фудбала "Soccer kids Bijeljina", иако велики риваили на многим турнирима, имају сјајну дугогодишњу сарадњу.

Велики број дјеце из наше школе су носила и носе дрес кадестких, јуниорских селекција ФК Радник, а неки од њих су сада у  саставу првог тима.



Захвални смо управи из ФК Радник који су препознали наш камп као један квалитетан тренажни циклус. Сви полазници кампа поред рада на техничко-тактичким елементима игре, имаће квалитетну и стручну обуку, одмор од савремених технологија, боравак у природи уз свјеж планински ваздух као и дружење са другарима кроз игру - поручују из школе фудбала Soccer kids Бијељина.

Подсјећамо Вас да се први Soccer kamp одржава од 1. до 6. јула на Јахорини за дјевојчице и дјечаке, узраста од 2008.  до 2015. годиста и да су сви добродошли, без обзира из ког су фудбалског клуба или школе фудбала.

Све информације за сам камп можете добити у школи фудбала Soccer kids Бијељина или путем телефона 065680740 или 065896978.