Прослављени Бијељинац преузима репрезентацију БиХ :: Semberija INFO ::

 

Прослављени Бијељинац преузима репрезентацију БиХКао што смо најавили прије неколико дана кец у рукаву предсједника Ногометног(Фудбалског савеза БиХ Вице Зељковића је Саво Милошевић. Прослављени фудбалер, касније тренер Партизана и Олимпије постаће нови селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине.

Он ће наслиједити Меху Кодро који је смијењен након само двије утакмице. Прослављени Бијељинац би у петак требао добити подшку Извршног одбора Н/ФСБиХ.

Саво Милошевић је имао веома богату играчку каријеру. Наступао је за бројне клубове попут Партизана, Астон Виле, Сарагосу, Парме...За репрезентацију СР Југославије, а потом Србије и Црне Горе, те Србије је у 102 наступа постигао 37 погодака.

Као тренер са Партизаном има освојен Куп Србије. Посљедњи ангажман имао је у Олимпији 2020. године. Милошевић би на клупи змајева требао дебитовати 13. октобра против Лихтенштајна. БиХ је изгубила скоро све шансе да се кроз квалификације домогне ЕП, али ће имати прилику да се кроз бараж Лиге нација по први пут домогне Европског првенства.


Независне