МЛАДЕН КРСТАЈИЋ ПОВУКАО ОСТАВКУ НА МЈЕСТО ПРЕДСЈЕДНИКА ФК РАДНИК :: Semberija INFO ::

 

МЛАДЕН КРСТАЈИЋ ПОВУКАО ОСТАВКУ НА МЈЕСТО ПРЕДСЈЕДНИКА ФК РАДНИК


Младен Крстајић повукао је оставку коју је прошле године понудио управи клуба, сазнаје ИнфоБијељина.
 
Одлука о повлачењу стигла је данас на адресу бијељинског клуба.
 
„Овим путем желим да Вас извјестим да сам дана 27. децембра 2019. године на 22. сједници поднио оставку на мјесто предсједника ФК „Радник“ Бијељина. Како Скупштина клуба није засједала од момента подношења моје оставке и исту није прихватила или се на други начин изјаснила о истој, овим путем вас обавјештавам да повлачим поднесену оставку“, наводи се у писму које је Крстајић доставио клубу, а у које је портал ИнфоБијељина имао увид.
 
„Уважавајући околности и тренутак у коме се сви налазимо, како град Бијељина, тако и цијела Република Српска, БиХ, Србија и цијели регион, овим путем желим исказати одговорност према фудбалерима, навијачима, управи и запосленим у ФК „Радник“ као и осталим грађанима, на начин да повлачим оставку“, додаје се у писму. 
 
Крстајић на крају закључује да ће на основу претходно наведеног, а у складу са његовим овлашћењима и могућностима у овим околностима помоћи ФК „Радник“.
 
Према сазнањима ИнфоБијељина, Предраг Јовић, предсједник Скупштине ФК „Радник“ је данас послао позив за сазивање сједнице у суботу.

(Инфо Бијељина)