ФК Ново Доба: Мјесто у горњем дијелу табеле :: Semberija INFO ::

 

ФК Ново Доба: Мјесто у горњем дијелу табеле


ФК Ново Доба из Чардачина
Чардачине: Ново Доба је члан Подручне лиге РС група Семберија. Већ одавно је стабилан члан ове лиге и увијек се налази у горњем дијелу табеле. Клуб је препознатљив по доброј организацији рада на челу са вриједним спортским радником Милорадом Стјепановићем.

Протекла сезона је завршена на 4. мјесту са  23 бода и у клубу су углавном задовољни. Корона вирус је и овде свима тешко пала а нова сезона ће се дочекати спремно.

"И у новој сезони наш циљ је да будемо у горњем дијелу табеле. Играчки када је остао на окупу, а биће и неких освежења. Лига је прилично изједначена и доста екипа ће се борити за титулу," каже Милорад Стјепановић.

Један од главних играчких адута је универзалац Миломир Јоксимовић, један од најбољих голмана у Семберији. Он успјешно игра и у нападу и истиче се реализаторским способностима.

"Задовољан сам својим играма на обје позиције. У екипи влада добра атмосфера и другарство. Управа нам обезбјеђује добре услова за рад. Ја сам оптимиста што се тиче нове сезоне и вјеријем да ћемо се пласирати поново  у горњи дио табеле.

Његово мишљење дијеле и саиграчи: Мотика, Бодо, Калајџић, Мутавџић и други.
                                                                   
За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић