КК "УНСУ": 12 МЕДАЉА НА ТУЗЛАНСКОМ ПОБЈЕДНИКУ :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ": 12 МЕДАЉА НА ТУЗЛАНСКОМ ПОБЈЕДНИКУ


У Тузли је током јучерашњег дана одржан традиционални међународни карате турнир "ТУЗЛАНСКИ ПОБЈЕДНИК 2022" који је ове године окупио 44 клуба са 520 такмичара у 636 категорије, у мушкој и женској конкуренцији. 
Као и претходних година КК "УНСУ" из Бијељине је и ове године узео учешће на овом турниру и забиљежио одличне резултате, освојивши укупно 12 медаља: три златне, три сребрне и чак шест бронзаних. 


 
Златне медаље су освојили: Миловановић Андреј, борбе појединачно - дјечаци 8/9 година (-26), Вујић Миа Милица, борбе појединачно - дјевојчице 13 година (-49) и Гавриловић Марија, борбе појединачно - кадеткиње (-54). Сребрне медаље су изборили Кнежевић Иван, борбе појединачно - кадети (-52), Петровић Лука, борбе појединачно - дјечаци 8/9 година (-26) и Јаковљевић Урош, борбе појединачно - дјечаци 8/9 година (-34). Бронзаним медаљама су одликовани Јаковљевић Андреј, борбе појединачно - дјечаци 11 година (-35), Јаковљевић Андреј, борбе појединачно - дјечаци 12 година (-37), Шикуљак Лазар, борбе појединачно - дјечаци 12 година (-35), Шикуљак Лазар, борбе појединачно - дјечаци 13 година (-42), Јаковљевић Урош, кате појединачно - дјечаци 8 година (оранж појас) и Јаковљевић Матеј, кате појединачно - дјечаци 7 година (оранж појас).
 
-Поред резултата наших најмлађих чланова и чланова наше карате школе од којих у будућности очекујемо много, одличне наступе и резултате поново су оствариле Марија Гавриловиић и Милица Миа Вујић освојивши златне медаље у конкуренцији кадеткиња (-54) и У14 пионирки (-49). Поред њих, Иван Кнежевић је такође био добар освојивши друго мјесто у конкуренцији кадета (-52).



Организатор турнира и домаћин Карате клуб "Wинер" из Тузле потрудио се да поново у Тузли имамо масован и квалитетан турнир али и да се сви ми као и сваки пут у Тузли осјећамо угодно", стоји у саопштењу КК "УНСУ".
 
Наредног викенда такмичари КК "УНСУ" ће се такмичити на турниру у Лакташима  који ће за неке од њихових такмичара бити припремни турнир пред одлазак у Венецију на WКФ Свјетску карате1 лигу за младе.