ОДБОЈКАШИ РАДНИКА У БОРБИ ЗА ТРОФЕЈ :: Semberija INFO ::

 

ОДБОЈКАШИ РАДНИКА У БОРБИ ЗА ТРОФЕЈ


Одбојкаши Бијељинског Радника у Бања Луци, у недељу 27. новембра, одиграће финалну утакмицу Купа Републике Српске против Бањолучког Борца, уз директан ТВ пренос на РТРС ПЛУС од 17 х.

Екипа Борца у ову сезону ушла је са највишим амбицијама, и одиграла је између осталог и двије утакмице и на међународној сцени. Са друге стране, изабраници Владимира Шаренца, иза себе имају низ од 4 побједе у Премијер лиги, од којих последњу, управо над екипом Борца, у Борику, протеклог викенда.

„Наш план је ове године, стварање екипе на мало дуже стазе, и такмичење корак по корак“ изјавио је Дарко Манојловић, предсједник управе Радника и додао: „ Да се игра на више добијених утакмица, сигуран сам да би овај пехар завршио у Бијељини. Овако, пошто је само једна утакмица у питању, једна шанса, уз атмосферу домаћина у Борику, нека терет фаворита овај пут буде на екипи Борца. Једно је сигурно, ако Борац жели тај пехар мораће добрано да се помучи. Нека бољи побиједи, а сигуран сам да ћемо видјети једну добру утакмицу, какво финале купа и треба да буде“.

Подсјетимо, екипа Радника је већ другу сезону заредом, најбоље пласиран бијељински клуб у свим ранговима такмичења, а тренутно, после 8 кола, заузима друго мјесто на табели Премијер лиге БиХ.