Шампиони на високом нивоу! :: Semberija INFO ::

 

Шампиони на високом нивоу!


Требиње је 18. марта било домаћин Првенства Републике Српске у каратеу за дјецу до 13 година. На турниру је учествовао 41 клуб са 440 учесника у 547 категорија.

Карате клуб „Шампиони“ из Бијељине су наступили са 13 најперспективнијих такмичара у овој категорији: Емилија Богдановић, Михајло Гаврић, Павле Љубојевић, Саво Манојловић, Милица Марић, Димитрије Марковић, Борислав Симикић, Божидар Симикић, Сергеј Стевановић, Вук Стевановић, Вања Стојановић, Зоран Стојановић и Александар Саша Живановић.

-„Шампиони“ и даље шампионски: четири злата на Првенству Републике Српске за дјецу до 13 година. Посебно би требало истаћи Александра Сашу Живановића као нашег најуспјешнијег такмичара на овом првенству. Саша је освојио двије златне медаље, у катама и у борбама. Послије дуже паузе, Вук Стевановић се са златном медаљом поново враћа међу најбоље док је Милица Марић била неприкосновена и у категорији изнад своје, такође са освојеном златном медаљом. Прошлогодишњи првак Републике Димитрије Марковић овог се пута задовољио са бронзаном медаљом док је, такође прошлогодишња шампионка, Емилија Богдановић освојила сребрну медаљу“, изјавио је први тренер КК „Шампиони“, Милорад Марковић истичући да је задовољан показаним од стране својих такмичара.

Ова екипа ће, уз неколико појачања, ускоро учествовати на Изборном турниру у Сарајеву гдје ће свако од њих имати прилику да избори мјесто у карате репрезентацији БиХ и учешће на овогодишњем Балканском првенству за дјецу.