У СУСРЕТ ТУРНИРУ „ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2023“: „ШАМПИОНИ“ ОСВОЈИЛИ ДВИЈЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ :: Semberija INFO ::

 

У СУСРЕТ ТУРНИРУ „ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2023“: „ШАМПИОНИ“ ОСВОЈИЛИ ДВИЈЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ


Такмичари Карате клуба „Шампиони“ из Бијељине су протеклог викенда наступали на два турнира. На 23. Меморијалном турниру „Рашид Бућа“ у Илијашу наступао је Синан Паљевац и у конкуренцији јуниора, -68кг освојио златну медаљу. Овај турнир је окупио 472 такмичара из БиХ и Црне Горе.



На другој страни, у недјељу је у организацији Карате савеза Војводине одржан турнир „Трофеј Србије – Дунав Куп 2023“. Учешће су узели такмичари из 79 клубова из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске, Румуније, Словачке, Словеније и Србије. У екипи Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине наступала је и чланица КК „Шампиони“, Милица Марић. Милица је у захтјевној конкуренцији освојила златну медаљу у категорији женске наде, 2010. годиште, -49кг.



- Такмичарска сезона у каратеу има веома густ распоред а ми у КК „Шампиони“ настојимо да, сходно материјалним могућностима, учествујемо на што већем броју турнира. Задовољни смо оствареним резултатима у Беочину и Илијашу. Могу слободно рећи да сам очекивао двије златне медаље од ово двоје младих, врсних каратиста. Ми се тренутно пуном паром припремамо за „Трофеј Бијељине“, турнир са међународним учешћем који се ове суботе одржава у нашем граду. Позвао бих овом приликом све љубитеље каратеа да у суботу издвоје мало слободног времена и дођу у Спортску дворану у Рачанској улици гдје ће бити празник каратеа“, изјавио је за „Семберија ИНФО“ Милорад Марковић, тренер КК „Шампиони“ уз напомену да су на прошлогодишњем турниру „Трофеј Бијељине 2022“ његови такмичари освојили друго мјесто у генералном пласману клубова.


КК "Шампиони"