Ауди Б2Б Рун: Сутра 6. издање највећег пословно-спортског догађаја у БиХ :: Semberija INFO ::

 

Ауди Б2Б Рун: Сутра 6. издање највећег пословно-спортског догађаја у БиХ


На Вилсоновом шеталишту у Сарајеву сутра, 28. септембра, одржати ће се шесто издање највећег пословно-спортског догађаја у БиХ - Ауди Б2Б Рун утрка, чиме ће се потврдити статус овог спортског догађаја као незаобилазног у календару пословне заједнице.

Јединствен догађај, који из године у годину надмашује очекивања и поставља нове стандарде, и овога пута ће окупити компаније из различитих индустрија, доносећи свјежу дозу узбуђења, спорта и здраве конкуренције у пословну заједницу.

Ауди Б2Б Рун утрка постала је синоним за рекордне успјехе и овогодишње издање није изузетак. И овога пута оборен је рекорд по броју учесника, а испод стартног лука ће се наћи чак 1.800 такмичара, удружених у тимове својих компанија.

Слоган "Цијела компанија = један тим" ће бити водиља за све тркаче који ће бранити боје својих компанија. Овај догађај није само спортска утрка, већ и прилика за промоцију активног и здравог стила живота међу запосленицима. Поред тога, догађај јача корпоративну културу, потиче тимски дух и доноси задовољство запосленицима који имају прилику да се опусте и повежу са својим колегама, на неформалан и спортски начин.

Организатори су посветили много труда и енергије како би осигурали да и ово издање буде спектакуларно и да допринесе промоцији позитивних вриједности у пословној заједници. Тако организатори најављују да ће сутрашњи дан бити испуњен узбуђењем, спортским духом и новим рекордима, док се компаније буду надметале на стази и подржавале своје тркаче дуж ње.

Поред самог тркачког искуства, најактивнији и најбржи тимови имат ће прилику да за своје компаније изборе побједу.

Побједници ће бити проглашени у неколико категорија, укључујући појединачну мушку и женску категорију, најбрже мале, средње и велике компаније, као и титулу "Најфит компанија". Ови престижни наслови ће додатно мотивисати тркаче и компаније да дају свој максимум на стази.

Подршку у организацији Ауди Б2Б Рун утрке од самог почетка пружају компаније које промовишу и живе здрав и активан стил живота својих запослених, а осим бренда Ауди, као главног спонзора догађаја, партнери догађаја су и Туристичка заједница Кантона Сарајево са кампањом Висит Сарајево, Оаза, Хеинекен Силвер, Р&С, Подравка и Авалон Спортс & Хеалтх Цлуб.
 
(Клиx)