Конорс: Ђоковић неће престати са обарањем рекорда :: Semberija INFO ::

 

Конорс: Ђоковић неће престати са обарањем рекорда


Некадашњи свjетски број један Џими Конорс изјавио је да Новак Ђоковић неће одустати од намjере да обори све рекорде, преноси Спортклуб. Ђоковић је рано завршио своја учешћа на турнирима у Монте Карлу, Бањалуци и у Дубаију, док се због проблема са лактом повукао са турнира у Мадриду.

-Сигуран сам да Ђоковић неће бити обесхрабрен оваквом ситуацијом. Подвлачим ријеч обесхрабрен, јер ако икада у животу будете обесхрабрени и незадовољни самим собом, понекад је јако тешко извући се из такве ситуације. Не бити обесхрабрен у великим неприликама је важна ствар. А Новак има довољно искуства да то избјегне. Довољно дуго игра и све је освојио", истакао је Конорс. Додаје да најбољи српски тенисер неће стати у намјери да обори све рекорде.

-Он има 22 грен слем пехара, одлично зна како да се носи са таквим ситуацијама. Има све што је потребно да се суочи и са најтежим невољама. Зато не вјерујем да је уопште забринут због свега што му се дешава. Увјерен сам да једва чека Ролан Гарос. То што је лоше прошао у Монте Карлу и Бањалуци није толико страшно. Није довољно играо, имао је дугу паузу, требали су му мечеви, самопоуздање", закључио је Конорс.

(РТРС)