SDSS MIĆO MIĆIĆ: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA PETROVDAN :: Semberija INFO ::

 

SDSS MIĆO MIĆIĆ: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA PETROVDAN


Članovi Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić, obilježilili su krsnu slavu Svetog Petra i Pavla, Petrovdan, a kum slave je Zoran Pavlović. Predsjednik SDSS Predrag Jović, čestitao je slavu i poželio zdravlje i uspjeh kako članovima stranke, tako i svima koji danas slave.



- Dužnost svih nas i zakletva je čuvanje Republike Srpske, za koji su naši heroji dali svoje živote. Svjedoci smo koliko je napada i otrovnih strijela upućeno prema našoj Srpskoj i to mora da bude pouka svima nama da budemo jedinstveni. To podrazumijeva jedinstvo našeg naroda i političkih partija, jer samo jedinstveni to možemo učiniti. Moramo se okupiti oko zajedničkih nacionalnih i ekonomskih ciljeva, oko svega što će doprinijeti razvoju našeg grada i cijele Srpske“, rekao je Jović.



Lomljenje slavskog kolača sa predsjednikom SDSS Predragom Jovićem, kumom slave Zoranom Pavlovićem i sveštenicima Srpske pravoslavne crkve, obavili su i brojni članovi partije, te gosti iz drugih partija sqa kojima je SDSS u koaliciji.

Semberija info