Međunarodni sajam turizma i gastrokulture “Bijeljina-turist 2023”: Veliko interesovanje za ljetnje turističke aranžmane :: Semberija INFO ::

 

Međunarodni sajam turizma i gastrokulture “Bijeljina-turist 2023”: Veliko interesovanje za ljetnje turističke aranžmane


Kao i svake godine, veliku pažnju naših sugrađana na Međunarodnom sajamu turizma i gastrokulture  “Bijeljina-turist 2023”, privlači ponuda turističkih agencija, a svojom bogatom ponudom ljetnih aranžmana  i ovog puta, posebno se  izdvojio  “Happy travel”, koji tokom trajanja Sajma nudi  i sajamske popuste.




-Tokom trajanja Sajma dajemo 10 odsto popusta na izdvojene hotele u Crnoj Gori, kao i na aranžmane u Grčkoj sa organiziovanim prevozom  iz Bijeljine, a na sve druge ponude koje nudimo, tokom ova dva dana dajemo poput od 5 odsto. I ove godine radimo sve destinacije ali kada je potražnja u pitanju, akcenat je većinom na Crnu Goru, Grčku, Tursku i Egipat” ,rekao je Stanko Zarić iz  turističke organizacije “Happy travel”.



Veliko interesovanje naših sugrađana, kada je u pitanju ponuda za predstojeće ljeto, privukao je i štand turističke agencije “Semberija Transport”.



(Semberija info)