Sutra u Bijeljini prvo donatorsko veče Srbi za Srbe :: Semberija INFO ::

 

Sutra u Bijeljini prvo donatorsko veče Srbi za Srbe


Planirano je da sutra 6. juna u restoranu ,,Pet jezera" u Bijeljini biti održano prvo donatorsko veče Humanitarne organizacije Srbi za Srbe sa početkom u 19 časova. 

-Gosti će imati priliku da čuju muzički ansambl ,,Fenečki biseri" koji je osvojio srca svih prisutnih na donatorskim večerima u Beogradu i Novom Sadu 2022. godine.
 
Organizatori su pripremili i humanitarnu aukciju, dok će zabavni dio večeri uljepšati ansambl ,,Stara priča". 

Prikupljena sredstva sa ove donatorske večeri biće usmjerena za pomoć porodici Krstić-Marinković. Cilj projekta je 40.000 konvertibilnih maraka.

Cijena ulaznice je donacija u vrijednosti 200 KM i više po osobi'', preciziraju organizatori. 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe postoji od 2005. godine i u toku proteklih 18 godina je prikupila više od 11 miliona evra zahvaljujući kojima je provela akcije pomoći za više od 3.200 porodica sa više od 15.000 djece. Samo u prošloj godini Humanitarna organizacija je skupila 3.100.000 evra donacija.

-Nadam se da ćete, kao i uvijek i sada biti uz nas i da ćete doći na naš sutrašnji događaj kako bismo javnost informisali o našoj prvoj realizovanoj donatorskoj večeri u Bijeljini'', poručuje Marija Morović u ime Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.