U Bijeljini svečano otvoren MASS – light prodajni salon :: Semberija INFO ::

 

U Bijeljini svečano otvoren MASS – light prodajni salon


U Bijeljini su danas za sve kupce koji traže idealnu rasvjetu za svoj dom ili prostor  na adresi Komitska ulica broj 5 ( u krugu kompleksa svečanog salona „Exkluziv“ ) svečano otvorena vrata MASS – light prodajnog salona.



Otvaranje MASS – light prodajnog salona je partnerski projekat firme M&M eko-elektro Bijeljina i kompanije Saša Trade d. o. o.


 
Milenko Mićanović, direktor firme M&M eko-elektro Bijeljina, podsjetio je da firma M&M eko-elektro Bijeljina postoji od 2010. godine i da se bavi izvođenjem radova, projektovanjem enterijera i trgovinom, a da  saradnja sa MASS – light-om traje od 2013. godine.



-Prvi veći projekat sa MASS – light-om imali smo 2017. godine kada smo otvorili prvu radnju, koja je bila mnogo manja nego ona koju imamo u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini. Potreba za većim prostorom javila se iz razloga zato što je MASS – light proširio svoj asortiman. Izložbeni prostor novootvorenog salona trenutno se prostire na 400 metara kvadratnih. Trudili smo se da u našem salonu zastupimo sve vrste led rasvjete, uličnih  i dvorišnih lampi, lustera... U našem prodajnom salonu svako može da pronađe rasvjetu za uređenje doma, dvorišta i poslovnog prostora“, istakao je Mićanović i dodao da će kupci u trajanju od tri dana, odnosno danas, u petak i subotu moći ostvariti popust od 20% na kompletan asortiman proizvoda u salonu.




Dejan Pavlović, menadžer kompanije MASS – light sa sjedištem u Doboju, istakao je da je novootvoreni salon u Bijeljini jedini u ovom djelu BiH, te se zahvalio njihovim parterima Milenku i Mladenku Mićanoviću na saradnji koja traje već 10 godina.



-Došao je i taj dan kada otvaramo jedan glamurozan salon rasvjete koji će zadovoljiti potrebe svih naših kupaca, arhitekti, te dizajnera koji neće morati ići na zapad da traže kvalitetnu rasvjetu, nego, od danas imaju sve na jednom mjestu. Sve što dolazi sa zapada aktuelno je i u našoj zemlji, tako i rasvjeta. Mi smo to prepoznali zajedno sa našim partnerima i napravili jedan iskorak u dekorativnoj rasvjeti koji je na vrhunskom nivou. Što se tiče rasvjete, možemo reći zapad je danas ovdje“, zaključio je Pavlović.





Prilikom otvaranja, prisutni su uživali u muzičkom programu koji je izvodio kvartet „Uvertira“.







(Semberija info)