TURISTIČKA AGENCIJA “HAPPY TRAVEL”: BOGATA LjETNA TURISTIČKA PONUDA :: Semberija INFO ::

 

TURISTIČKA AGENCIJA “HAPPY TRAVEL”: BOGATA LjETNA TURISTIČKA PONUDA


Sezona godišnjih odmora u punom je zamahu, a u  Turističkoj agenciji “Happy travel” spremno izlaze u susret građanima sa bogatom ponudom turističkih aranžmana. Sofija Stevanović, menadžer prodaje u ovoj agenciji  kaže da je interesovanje građana da godišnji odmor provedu na obali mora evidentno, uprkos činjenici da su cijene od 10 do 15 posto veće u odnosu na prošlu godinu.

- Grčka je najtraženija turistička destinacija, a u stopu je prati Crna Gora. Naša agencija, kao i uvijek, tokom cijele ljetne sezone ima organizovane polaske autobuskim prevozom za Crnu Goru i Grčku, na Halkidiki i dio Olimpske regije. Cijena aranžmana za Grčku se kreće od 320 KM prevozom po osobi, u zavisnosti od kategorije hotela i termina polaska u sezoni.  U Crnoj Gori su najtraženiji  Bečići, Budva i Sutomore, koje je ove godine najpovoljnija turistička destinacija na crnogorskom primorju. Cijena aranžmana u hotelima sa dvije i tri zvjezdice na bazi noćenja s doručkom iznosi 50 KM dnevno po osobi”, kaže Stevanovićeva i dodaje da je evidentno i interesovanje za ljetovanje u Turskoj.



-Cijena aranžmana autobuskim prevozom kreće se od 500 KM, a avio aranžmana od 300 do 400 eura na bazi noćenja s doručkom. Za all inclusive uslugu potrebno je izdvojiti najmanje 500 eura, a cijena zavisi od kategorizacije hotela, kao i termina polaska”, kaže Stevanovićeva i dodaje da je veliko interesovanje građana i za Egipat, Albaniju i Kipar. Ona ističe da se, kad je u pitanju avio aranžman,  ove godine Tunis izdvojio kao najpovoljnija destinacija, te je sve češći izbor turista”, kaže Sofija Stevanović, menadžer prodaje i dodaje da su u ponudi destinacije poput Tajlanda, Zanzibara, Maldiva, Sejšela, Kube, Dubaija, Dominikanske Republike i td.

Semberija info