JAVNI POZIV ZA ZAJEDNICE ETAŽNIH VLASNIKA SA PODRUČJA GRADA BIJELjINA U SKLOPU STRATEŠKOG KONCEPTA „GREEN BIJELJINA“ :: Semberija INFO ::

 

JAVNI POZIV ZA ZAJEDNICE ETAŽNIH VLASNIKA SA PODRUČJA GRADA BIJELjINA U SKLOPU STRATEŠKOG KONCEPTA „GREEN BIJELJINA“


U skladu sa strateškim opredjeljenjem da do 2030. godine Bijeljina postane GRAD BUDUĆNOSTi, Gradska uprava Grada Bijeljina je u toku 2021. godine započela dugogoročnu kampanju ozelenjavanja grada i urbanih područja pod sloganom „Ozelenimo Bijeljinu zajedno“, u okviru strateškog koncepta „green BijeljINa“, koji za cilj ima stvaranje preduslova za održivi ekološki razvoj.

U sklopu pomenute kampanje Gradska uprava - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije će u toku novembra pokloniti različite sadnice, koje će oplemeniti i ozeleniti prostore oko zainteresovanih ZEV-ova na području grada Bijeljina.

Cilj je da ovakav vid ozelenjavanja postane dio prakse kako Gradske uprave tako i samih građana kako bismo svi zajedno učestvovali i doprinosili stvaranju ljepšeg prostora za život svih građana.

Rok za prijave je 1.10.2023. godine a dodjela sadnica bi bila izvršena u novembru 2023. godine! Sve ove aktivnosti predstavljaju samo dio „zelenog novembra“,  koji je dio strateškog koncepta „green BijeljINa“ koji u ime Gradske uprave iniciraju, kreiraju i realizuju Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa relevantnim odjeljenjima, eksternim partnerima i građanima.

Prijava: https://forms.gle/UaKeRcBfuv5e7zm69

Sve dodatne informacije možete dobiti broj telefona 055/233-169 ili na e-mail: [email protected]