Željka Cvijanović čestitala "Srbadiji" osvajanje zlatne medalje :: Semberija INFO ::

 

Željka Cvijanović čestitala "Srbadiji" osvajanje zlatne medalje


Srpski član Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović čestitala je horu "Srbadija" iz Bijeljine osvajanje zlatne medalje na Svjetskoj horskoj olimpijadi u Južnoj Koreji. Sadržaj čestitke prenosimo u nastavku.

"Najiskrenije čestitke upućujem Vama i svim članovima cijenjenog Srpskog pjevačkog društva „Srbadija" povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskoj horskoj olimpijadi u Južnoj Koreji, gdje ste u najljepšem svjetlu predstavili kulturu Republike Srpske.

Osvajanjem značajnog priznanja „Srbadija" je još jednom dokazala da se kvalitetan i predan rad cijeni svuda u svijetu, ali i da Republika Srpska ima darovite muzičke stvaraoce.

Ovim velikim uspjehom, oličenim u sjaju zlatne medalje, svrstali ste se među najuspješnije horske ansamble u Evropi, na najbolji način promovišući kulturno stvaralaštvo našeg naroda i cijele Republike Srpske.

Izuzetni rezultati koje postižete predstavljaju potvrdu vaših umjetničkih dostignuća, zalaganja i posvećenosti.

U uvjerenju da ćete nastaviti da nižete blistave nastupe, krunisane sjajem još mnogih zlatnih medalja, te da promovišete muzičko stvaralaštvo, tradiciju i duhovnost srpskog naroda na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, još jednom Vam čestitam i srdačno Vas pozdravljam."

Srpski član Predsjedništva BiH
Željka Cvijanović