Služba za informisanje bijeljinske bolnice o posljedicama nevremena :: Semberija INFO ::

 

Služba za informisanje bijeljinske bolnice o posljedicama nevremena


Usljed jakog nevremena praćenog olujnim vjetrom tokom protekle noći u Urgentni blok bijeljinske bolnice javilo se 23 pacijenta sa povredama koje su uzazvane olujnim vjetrom, od kojih su dva hospitalizovana.

Jedan muškarac srednovječne dobi sa teškim tjelesnim povredama - povredom grudnog koša, prelomom rebara, i ženska osoba starije životne dobi sa povredama glave  koja se trenutno nalazi na dodatnoj dijagnostici. Što se tiče ostalih pacijenata svi su zbrinuti i vraćeni na kućno liječenje, saopštio je načelnik Odsjeka za hirurške grane, dr Milan Todorović.

Iz menadžmenta bolnice saopštavaju da su određeni bolnički objekti sinoć pretrpjeli izvjesnu materijalnu štetu, između ostalog, podigao se krov sa stare zgrade ATD-a i dnevne bolnice za onkologiju. Naši tehnički timovi su odmah izašli na teren i preduzeli sve neophodne mjere kako bi osigurali bezbjednost svih pacijenata, zaposlenih i posjetilaca.

Trenutno se vrši detaljna procjena oštećenja, kako bi se omogućila brza obnova i normalizacija rada bolnice’’, saopšteno je iz bijeljinske bolnice.