AD „GRAD“ OBILjEŽIO SV. PANTELEJMONA :: Semberija INFO ::

 

AD „GRAD“ OBILjEŽIO SV. PANTELEJMONA


Lomljenjem slavskog kolača, danas je proslavljena slava preduzeća AD „Grad“, Sveti Pantelejmon. Tradicionalno, kum slave preduzeća je Centar za socijalni rad.

Vršilac dužnosti direktora Društva, Ratomir Draganić, čestitajući slavu svim zaposlenim, naglasio je da je u prethodnih godinu dana urađeno mnogo na stabilizaciji preduzeća.

-AD „Grad“ zapošljava 60 radnika a nova uprava je u toku ove godine doprinijela povećanju prihoda i smanjenju rashoda preduzeća. Dovoljno je reći da smo za prvo polugodište ove godine ostvarili veći prihod u iznosu od 52 hiljade konvertibilnih maraka u odnosu na prošlu godinu i to u uslovima izrazito loše poljoprivredne sezone“, izjavio je direktor naglasivši još da AD „Grad“ redovno servisira sva svoja kreditna zaduženja iz ranijeg perioda kao i obaveze prema institucijama zdravstvenog i penzijskog osiguranja.



Uprava AD ''Grad“ punom parom radi na pripremama za novo izdanje Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2023“. Već sada najavljuju rekordan broj izlagača kao i niz tehničkih novina koje će implementirati tokom održavanja sajma.

-Želim , prije svega da svim građanima Bijeljine čestitam slavu Svetog Pantelejmona a posebno direktoru i radnicima AD „Grad“. Želim im da nastave u pravcu pozitivnog i uspješnog poslovanja a nama je čast da čuvamo ovo kumstvo već skoro 25 godina“, izjavio je kum ovogodišnje slave, Milorad Sofrenić, direktor Centra za socijalni rad Bijeljina.

Semberija info