"Kajem se zbog svega" Mladić koji je vrijeđao Bošnjake uputio izvinjenje :: Semberija INFO ::

 

"Kajem se zbog svega" Mladić koji je vrijeđao Bošnjake uputio izvinjenje


Kajem se zbog svega, najviše jer sam nekima nanio nesreću i zlo - kazao je Aleksandar Đokić, mladić iz Bijeljine koji je na TikToku vrijeđao Bošnjačke u svom gradu.

Ima svakakvih ljudi, ja to nisam džabe objavio, neki su i meni prijetili. Ja sam samo uzeo da ih malo prepadnem da me neko ne bi napao – naveo je ovaj mladić koji će u avgustu napuniti 18 godina i dodao:
 
– Nije mi bila namjera apsolutno da ikoga uvrijedim, ja sam i malo popio pa nije ni čudo da sam tako reagovao – rekao je on.
 
Na pitanje je li to znači da nema oružja, odgovara:
 
– Ma nemam ništa, policija je pretresla stan, nemam ja oružja, samo kažem da ih uplašim da mene ne bi neko napao u gradu. Zbog svega mi je žao, a najviše radi toga što sam popio i to napravio. Moja maćeha je Bošnjakinja i među prijateljima imam i Bošnjaka i Hrvata – kazao je Aleksandar i dodao da ubuduće neće praviti više ovakve ispade.  

Aleksandrov otac Ljubomir Đokić je uputio izvinjenje građanima zbog postupaka svog sina. Kazao je da je njegova supruga muslimanka iz Živinica i da ima tri sina. 
 
– Nisam bio upućen u TikTok dok moja žena nije dobila. Ipak sam ja bivši policajac, sramota me zbog toga što je uradio. Dečko nije loš, ali je i on dobijao prijetnje. Zamolio bih ljude da ga ne provociraju, on nije loš. Ogorčen sam zbog tih izjava, i potrudićemo se da se to ispravi – rekao je Ljubomir Đokić, piše Avaz.

(Avaz)