Zbog počinjenih krivičnih djela lice D.O. predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Zbog počinjenih krivičnih djela lice D.O. predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, lišili su slobode lice D.O. zbog postojanja osnova sumnje da je 27.09.2023. godine u Bijeljini počnio krivična djela ,,Izazivanje opšte opasnosti“ i ,, Ugrožavanje sigurnosti“.
 
Zbog počinjenih krivičnih  djela a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom nadležnog tužilaštva izvršen je pretres kuće, kao i putničkog automobila koje koristi lice D.O.
           
Prilikom pretresanja pronađena je i privremeno oduzeta improvizovana labaratorija koja je najvjerovatnije namjenjena za uzgoj opojne droge marihuane, stabljike indijske konoplje, improvizovana ekslozivna naprava velike razorne moći, dva startna pištolja kao i dr. predmeti.   
           
Od strane policijskih službenika lice sa inicijalima  D.O. je uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,, Izazivanje opšte opasnosti“, ,,Ugrožavanje sigurnosti“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ predato u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.