Poziv za mlade iz Bijeljine na Konferenciju budućih lidera :: Semberija INFO ::

 

Poziv za mlade iz Bijeljine na Konferenciju budućih lidera


Grad Bijeljina i Fondacija budućnosti u BiH pozivaju mlade iz Bijeljine da budu dio nezaboravnog iskustva na Konferenciji budućih lidera (FLS '23 – Futures Leaders Summit) događaju u Sarajevu od 15. do 17. decembra 2023. godine.

Zahvaljujući finansijskoj podršci od strane Grada Bijeljina i odličnoj saradnji između Grada i Fondacije budućnosti u BiH, mladi imaju priliku za BESPLATNO učešće, besplatan smještaj i prevoz na ovom inspirativnom događaju, posvećenom tehničkim i inženjerskim naukama. Konferencija budućih lidera će ugostiti vrhunske domaće i međunarodne govornike i stručnjake iz svjetskih kompanija kao što su WeAreDevelopers, Apple, ZenDev, LinkedIn, Rakuten Viber i mnogi drugi.

Iz Fondacije su istakli odličnu saradnju sa Gradom koja je uspostavljena zahvaljujući Filipu Božiću, bivšem stipendisti Fondacije i trenutnom članu gradonačelnikovog Kabineta. Grad Bijeljina i Fondacija zajedničkim snagama donose pozitivne promjene i inspiraciju za mlade u Bijeljini.

-Nakon uspješne raSTEM konferencije koja je okupila preko 400 mladih entuzijasta u proljeće 2023, nastavili smo tim pravcem i pozivamo mlade na FLS '23. Prijavite se čim prije, a najkasnije 26. novembra i budite dio ovog nevjerovatnog iskustva!

Na osnovu prispjelih prijava, konačan izbor učesnika konferencije iz Bijeljine izvršiće Fondacija budućnosti u BiH.

Link za prijavu:

https://fls.ba/student-plus-grant/