Povodom Dana biblioteke, danas veliki popust na učlanjenje :: Semberija INFO ::

 

Povodom Dana biblioteke, danas veliki popust na učlanjenje


Povodom obilježavanja Dana biblioteke, danas,23. novembra, JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina, tradicionalno odobrava veliki popust za učlanjenje na cijenu godišnje članarine.



Željana Arsenović, direktorka JU Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Bijeljina istakla je zadovoljstvo što su građani Semberije prepoznali njihov trud i rad i što u velikom broju koriste tradicionalni popust na godišnju članarinu.

-Do 10 časova preko kolektivnog upisa, upisano je preko 3.000 građana, a na odjeljenju za odrasle 677 sugrađana produžilo je svoju članarinu, te se 171 osoba se po prvi put upisala u biblioteku. Što je tiče dječijeg odjeljenja 3.682 djeteta su se upisala u našu biblioteku preko spiskova iz osnnovnih škola, 1.526 najmlađih sugrađana produžilo je članstvo, a 31 dijete se po prvi put upisalo. Takođe, 1.313 predškolaca i djece prvog razreda iskoristili su besplatan upis koji imamo za njih“, istakla je Arsenovićeva i dodala da JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ raspolaže sa oko 120.000 bibliotičkih jedinica, te da je u toku redovna revizija i da će tek u toku naredne godine znati tačan broj kojim raspolažu.



Svi zaintersovani odrasli sugrađani i djeca, danas  do 19 časova mogu iskoristi veliki popust na učlanjenje na cijenu godišnje članarine. Cijena  članarine za učenike od drugog do devetog razreda osnovne škole iznosi jednu konvertibilnu marku, dok za studente, penzionere, zaposlene i ostale građane iznosi tri konvertibilne marke.

(Semberija info)