Budite i vi dio praznične bajke :: Semberija INFO ::

 

Budite i vi dio praznične bajke



Ove pretpraznične dane, naročito ako su ovako sivi, svi želimo obojiti svjetlijim tonovim kako bismo pobijedili monotonu svakodnevicu i u ljepšem raspoloženju dočekali i proslavili novogodišnje i božićne praznike kojima se svi radujemo.

A, praznicima se, svakako, najviše raduju djeca i žarko žele da uživaju u čarolijama i novogodišnjoj bajci, pogotovo ako je sve to još i ,,okupano snježnom  bjelinom''. Nažalost, posljednjih godina, tokom praznika, sve je manje snježnih padavina u Semberiji i okolini, što umanjuje čari novogodišnje bajke.



Ali, da bi te nedostake nadomjestio potrudio se Branislav Bane Stanković iz Foto studia ,,Duga'' iz Bijeljine.
Branislav je u studiu napravio nekoliko fantastičnih prazničnih aranžmana koji upotpunjuju novogodišnju bajku u srcu Semberije, a u kojoj možete uživati i vi. Te vaše doživljaje možete smjestiti i u vaš ,,album podsjećanja'', jer je Bane vrsni majstor objektiva. To je i za očekivati, jer je ovaj mladić, naprosto odrastajući u radnji, posao savršeno izučio uz oca Radomira. Branislav nikako ne staje, nego znanje neprekidno upotpunjuje novim tehnologijama i sadržajima.

Da bi i novogodišnja bajka bila što sadržajnija, u Foto studiu ,,Duga'' imaju i snježne kugle i srca, izrađuju kalendare po vašoj želji i niz sličnih stvari, a na određenu adresu, sa vrećom poklona, dolazi i Deda Mraz. Sami se možete uvjeriti u sve ovo i uživati u najljepšoj novogodišnjoj bajci. Dovoljno je da rezervišete termin i čarolija je tu, a to ćete lako učiniti - samo pozovite 055/206-141 i 066/367-954.