Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS: Unaprijedimo obrazovni sistem, jer bez znanja nema budućnosti :: Semberija INFO ::

 

Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS: Unaprijedimo obrazovni sistem, jer bez znanja nema budućnosti


„Učenje je kao veslanje uzvodno, čim se prestane, odmah se kreće nazad“, rekao je stari kineski filozof Lao Ce, a svima je jasno da su kroz istoriju obrazovani ljudi bili oni koji su donosili progresivne ideje, pokretali svijet ka novim saznanjima i omogućavali novim generacijama da žive bezbrižnije.
 
Republička stranka Srpske /RSS/ smatra da su prosvjeta i obrazovanje temelj svakog razvijenog društva i da usavršavanje u ovoj oblasti donosi najveće benefite cijeloj društvenoj zajednici. Ako mislimo dugoročno, moramo biti svjesni da kvalitetan obrazovni sistem znači jaku privredu i ekonomiju, dobro pozicioniranje na tržištu, nova radna mjesta i kvalitetnu radnu snagu.
 
Zato želimo da djelujemo zajedno! Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS poziva građane da nam predlože inicijative za dugoročno unapređenje predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, kako bismo ih zajedno razmotrili, posavjetovali se sa eminentnim stručnjacima, a zatim zajedno sa nadležnim ministarstvom, ustanovama i institucijama donijeli zaključke koji su najbolji za buduće generacije!
 
U ovom savjetu možete kontaktirati profesora razredne nastave Marijanu Ranković i magistra razredne nastave Zorana Jovanovića putem mejl-adrese:  [email protected]  ili na broj telefona 055/410-449, svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 časova.
 
Postanite i vi dio našeg Savjeta, bez uslova da budete član stranke, jer obrazovanje nema politički predznak. Ono ima sve elemente napretka i razvoja, a do nas je koliko ćemo ih iskoristiti.

Razmislimo na vrijeme!