Čestitka predsjednika Skupštine opštine Ugljevik: Lazićeva novogodišnja čestitka Ugljevičanima: Uvijek saborni i složni :: Semberija INFO ::

 

Čestitka predsjednika Skupštine opštine Ugljevik: Lazićeva novogodišnja čestitka Ugljevičanima: Uvijek saborni i složni




Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić čestitao je sugrađanima nastupajuću Novu godinu sa sa željom da bude ispunjena zdravljem, srećom i radošću.

-Poštovani Ugljevičani i mještani ugljevičkih lijepih sela, u godini koja izmiče, pokazali smo da je sabornost, sloga, vrijedan rad i trud, posvećenost vitalnim potrebama naših ljudi za nas nešto najpreče.Tako će biti i dalje na radost svih nas.Imamo, ne samo velike planove, već i krajnje realne mogućnosti, želje, namjere, znanje i umijeće da ih sprovedemo u djela-poručio je Lazić u čestitki.

Lazić je rekao da će lokalna vlast čvrsto biti uz građane u doslovnom smislu, gradeći bolji život, prije svega za generacije koje stasavaju ili tek dolaze.

-Želim vam srećne i blagoslovene predstojeće novogodišnje i božićne praznike.Neka donesu svima vama, i vašim porodicama, sve ono što najviše želite.Da budete zdravi i veseli i u novoj godini i na mnoga ljeta-poželio je Lazić.