Vasilije Perić organizuje prijem povodom Dana Republike: Srpsku čuvaju njena čeda :: Semberija INFO ::

 

Vasilije Perić organizuje prijem povodom Dana Republike: Srpsku čuvaju njena čeda


Slaveći Dan Republike Srpske, u srcima nosimo puno ljubavi, pažnje i zahvalnosti svima onima koji su najzaslužniji za njen nastanak na ovim prostorima, poručio je načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.

Povodom Dana i krsne slave Republike Srpske, 9 januara, načelnik Perić organizuje tradicionalni prijem u ugljevičkom hotelu “Atlas” sa početkom u 11.00 časova.

Perić će na prijemu okupiti sveštenike Srpske pravoslavne crkvene opštine Ugljevik, predstavnike lokalne Boračke organizacije, privrede, političkih stranaka, direktore preduzeća i javnih ustanova, predstavnike mjesnih zajednica, udruženja i medija.

-Ponosni smo koliko je veliki doprinos, jednog naizgled malog Ugljevika, za stvaranje, odbranu i očuvanje, ali i za progres Republike Srpske. Uz 301 poginulog našeg sugrađanina, sve same junake, tu su i na stotine ranjenih, koji su ugradili sebe, na najteži i najuzvišeniji način, za svoj rod, svoju Republiku Srpsku i svoj Ugljevik, i na druge načine smo doprinosili da bismo imali danas šta da slavimo. Da slavimo.  Da se ponosimo našom Republikom Srpskom-rekao je Perić.