OLDTAJMER KLUB „BIJELjINA“: PODIJELILI 450 PAKETIĆA :: Semberija INFO ::

 

OLDTAJMER KLUB „BIJELjINA“: PODIJELILI 450 PAKETIĆA


U okviru manifestacije „Zimski korzo“ večeras je na gradskom trgu organizovana izložba oldtajmera. Pored Gradske uprave i Turističke organizacije Grada Bijeljina najvažniji sastojak odličnog recepta večerašnje organizacije bio je Oldajmer klub „Bijeljina“. Strastveni ljubitelji četvorotočkaša su, lično i uz pomoć prijatelja prikupili novac kojim su obezbijedili 450 novogodišnjih paketića.



-Najveći broj paketića ćemo podjeliti večeras a jedan dio smo ranije darovali nekolicini udruženja u našem gradu koja se brinu o djeci. Jedno od njih je Udruženje roditelja djece sa poteškoćama u razvoju, djece u riziku i djece na marginama društva „Bijeljinska djeca suncokreti“ ispred kojeg večeras očekujemo dolazak jednog broja djece sa svojim roditeljima, što nam čini veliko zadovoljstvo“, izjavio je za „Semberija INFO“ Bojan Stajić, prvi među jednakima u Oldajmer klubu „Bijeljina“.



Natalija Dragić nas je zamolila da je predstavimo najprije kao majku pa tek onda po položaju potpredsjednice udruženja „Bijeljinska djeca suncokreti“.

-Naše udruženje smo skoro osnovali. Ono okuplja roditelje djece sa poteškoćama u razvoju, djece u riziku i djece na marginama društva. Pozitivno nas je iznenadio poziv ljudi iz Oldajmer kluba „Bijeljina“ da večeras dođemo sa svojom djecom i da im Deda Mraz pokloni paketiće. Na tome smo im neizmjerno zahvalni. Ispred našeg udruženja 48 djece će dobiti paketiće, oko 30 njih je bilo večeras ovdje a ostale ćemo obradovati kod njihovih kuća“, rekla je Natalija Dragić.



Podsjećanja radi, večerašnja izložba oldtajmera nastavak je jedne lijepe prakse. Naime, prije godinu dana, na istom ovom mjestu Oldtajmer klub „Bijeljina“ organizovao je sličnu izložbu oldtajmera. Sličnu, jer je večeras bilo više auta i više paketića za najmlađe. Boris Simić, sa porodicom je bio na gradskom trgu i prije godinu dana i večeras.



-Prošle godine sam se dovezao sa jednom bubom i najavio da će se i druga uskoro naći u procesu restauracije. E, večeras sam došao sa tom drugom. Što se tiče ukrašavanja to sam prepustio svom sinu Davidu. Vodili smo se njegovom inspiracijom i nakon dva dana završili posao. Drago nam je da smo večeras dio ove izložbe, da vidimo ovoliki broj djece i sretnih lica“, konstatovao je Boris za „Semberija INFO“.

(Semberija info)