PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELjINA: 15. JANUARA SASTANAK PRIVREDNIH DRUŠTAVA IZ SEKTORA PROMETA NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA :: Semberija INFO ::

 

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELjINA: 15. JANUARA SASTANAK PRIVREDNIH DRUŠTAVA IZ SEKTORA PROMETA NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA


Iz Područne privredne komore Bijeljina, najavljen je sastanak predstavnika privrednih društava iz sektora prometa naftom i naftnim derivatima sa područja Bijeljine. Sastanak će se održati 15. januara, a na dnevnom redu je analiza negativnih efekata na njihovo poslovanje koji su izazvani odlukom o radnom vremenu u gradu.

Na sastanku će biti analizirani i efekti inicijativa upućenih Gradskoj upravi Bijeljina, koja je proglasila neradnu nedjelju, posebno zahtjeva da se izmijene odredbe koje se odnose na rad benzinskih pumpi koje zabranjuju trgovinu ostalim asortimanom, izuzimajući gorivo. Ova inicijativa upućena je ispred Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore Republike Srpske, nadovezujući se na prethodne dvije inicijative koje je Područna privredna komora Bijeljina uputila Gradskoj upravi.