Bijeljina: Danas zatvaranje Zimskog korzoa :: Semberija INFO ::

 

Bijeljina: Danas zatvaranje Zimskog korzoa



Manifestacija koja se već treću godinu održava u Bijeljini, Zimski korzo, u potpunosti je opravdala očekivanja. Od 27. decembra na gradskom trgu Turistička organizacija Grada Bijeljine i Gradska uprava organizovali su niz događaja koji su imali jedan cilj a to je privući pažnju što većeg broja građana da novogodišnje i božićne praznike provedu u radosti i veselju. 

Počelo je dočekom Nove godine za mališane i druženjem sa Djeda mrazom, a nastavilo se brojnim drugim sadržajima. Koncerti poznatih grupa Zana, Beogradski sindikat, Legende a večeras Zimski korzo zatvara Tropiko bend.



Pored njih domaći izviđači imali su svoje nastupe na centralnoj bini. Štrajk, Lavirint, Firma, Petropavlovski pojci, Stara priča, Srbadija, Dušan Sekulić, brojni DJ, a sve je to upotpunilo i klizalište koje će ostati na trgu do kraja januara.

Naravno ne možemo zaboraviti ni naše izlagače u objektima koji su se potrudili da sve protekne u duhu praznika.
Tokom 18 dana, koliko je trajao Zimski korzo, preko desetak hiljada posjetilaca pridefilovao je gradskim trgom. Naravno, najveći broj je Semberaca, ali bilo je tu i gostiju iz drugih gradova iz okruženja, Srbija, Hrvatske, Crne Gore ali i evropskih zemalja. 

Kada se saberu utisci kompletna manifestacija ostavila je pozitivan utisak. Gradska uprava i TO Bijeljina još jednom su pokazali naš grad lagano postaje mjesto gdje turisti dolaze, rado se vraćaju a neki naš prioritet u daljem radu TO Bijeljina biće poboljšanje kvaliteta turističke ponude Bijeljine.