NOVI ODBORNICI: TATJANA PERIĆ, ŽELjKO GREBIĆ I SLAVIŠA MASTILO :: Semberija INFO ::

 

NOVI ODBORNICI: TATJANA PERIĆ, ŽELjKO GREBIĆ I SLAVIŠA MASTILO


Gradski odbor SNSD-a Bijeljina promovisao je nove odbornike u Skupštini grada, a to su Tatjana Perić, Željko Grebić i Slaviša Mastilo. Novi šef  Kluba odbornika je Željko Grebić i on će na sjednici Skupštine grada, sutra, 7. februra, položiti zakletvu,  kao i novi odbornik Mastilo, a za Perićevu se čeka uvjerenje CIK-a. Sekretar GO SNSD  Bojan Savić, podsjetio je da je prije izvjesnog vremena, Gradski odbor SNSD-a donio odluku da odbornici koji su i direktori, vrate mandate, a to su Zlatan Lazarević, Danijela Đukin i Milenko Gajić.

- Željko Grebić je diplomirani inženjer-master drumskog saobraćaja, zaposlen u Autoputevima Republike Srpske, Slaviša Mastilo ekonomista zaposlen u Fondu za dječiju zaštitu, dok je Tatjana Perić diplomirani menadžer zdravstvene zaštite i diplomirana medicinska sestra, zaposlena u Domu zdravlja”, rekao je Savić. Novi šef Kluba odbornika SNSD-a Željko Grebić, istakao je da će SNSD nastaviti da podržava ono što je dobro za grad, a ono što je loše, ne.

-Kao što znate, Klub odbornika SNSD-a je u prošloj godini podržao 93 odsto inicijativa Grada Bijeljina, a već za sutrašnju sjednicu Skupštine, mogu da najavim, da ćemo glasati za kratkoročno zaduženje Grada za izmirenje štete građanima nastale u olujnom vremenu, u iznosu od 1,1 milion KM”, rekao je Grebić i dodao da u ovoj stranci smatraju da je taj novac mogao biti obezbijeđen iz redovnih budžetskih sredstava. On je naglasio da će po pitanju kratkoročnog zaduženja, zahtijevati da znaju konkretna imena i visinu nastale pojedinačne štete.

-Kao odbornik i šef Kluba SNSD-a u gradskom parlamentu neću se  baviti visokom politikom, nego lokalnim problemima zajednice u kojoj živim”, rekao je Grebić.
Semberija info