RADIKA MARIĆ DEMANTOVAO SVE OPTUŽBE :: Semberija INFO ::

 

RADIKA MARIĆ DEMANTOVAO SVE OPTUŽBE


Nakon što je 12. februara održana skupština Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina na kojoj je izabrano novo rukovodsvo ovog saveza, ne stišavaju se reakcije. Odmah po okončanju skupštine stigla je reakcija iz Kabineta gradonačelnika Grada Bijeljina u kojoj se iznosi niz primjedbi na djelovanje Generalnog sekretara OFS Bijeljina, Radike Marića. Prema navodima iz gradonačelnikovog Kabineta, Marić je vrijeđao i prijetio savjetniku gradonačelnika Grada Bijeljina, Radiši Petroviću koji je „vršio legalno lobiranje na izbor novog predsjednika Opštinskog fudbalskog saveza“.

Prozvani, sekretar OFS Bijeljina Radika Marić danas je negirao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret. Po njegovim riječima, skupština Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina je pripremljena i održana u skladu sa svim propisima Fudbalskog saveza Republike Srpske i OFS Bijeljina te da na delegate u njihovom izboru nije vršen nikakav oblik pritiska.

-Prije same skupštine i na samoj skupštini dešavali su se određeni pritisci od strane ljudi iz Gradske uprave, pogotovo po završetku skupštine, gdje je, slobodno se može reći, počeo jedan organizovani napad kako na OFS Bijeljina tako i na mene lično kao sekretara OFS Bijeljina. Lično sam doživio teške neprijatnosti od, prije svega, savjetnika gradonačelnika Radiše Petrovića koji me je javno prozvao putem medija kako sam ga verbalno napadao, psovao, vrijeđao... Ja odgovorno ovdje tvrdim i iznosim da su to čiste manipulacije i laži“, izjavio je Radika Marić navodeći potom niz činjenica i stavova kojima je potvrđivao svoje tvrdnje.

(Semberija info)