MALIŠANI DJEČIJEG VRIĆA „ČIKA JOVA ZMAJ“ POČELI OBILjEŽAVANjE 8. MARTA: „MAMI I BAKI SRCE NA DAR“ :: Semberija INFO ::

 

MALIŠANI DJEČIJEG VRIĆA „ČIKA JOVA ZMAJ“ POČELI OBILjEŽAVANjE 8. MARTA: „MAMI I BAKI SRCE NA DAR“


Izvor: Semberija info / I. Gutić

Velika sala Centra za kulturu ''Semberija“ večeras je bila premala da primi sve zainteresovane koji su željeli vidjeti nastup mališana iz Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“. Djeca iz četiri objekta, iz srednjih vaspitnih grupa, svojim mamama i bakama pripremila su bogat program pred predstojeći Dan žena – 8. mart.



- Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“, povodom Međunarodnog dana žena organizovao je čitav niz aktivnosti u sklopu projekta koji smo nazvali „Mami i baki srce na dar“. Večerašnja priredba je prva u nizu i one će trajati sve do osmog marta kada ćemo na gradskom trgu, shodno našoj tradiciji, organizovati osmomartovski vašar. Cilj naše manifestacije jeste u prvom redu da damo doprinos obilježavanju 8. marta - Dana žena. Sa druge strane, želimo kod djece da razvijamo pozitivne emocije i odnose prema porodici i na taj način snažimo osnovu naše zajednice“, rekao je za „Semberije INFO“ Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ iz Bijeljine. 



U okviru projekta „Mami i baki srce na dar“ u prostorijama vrtića „Čika Jova Zmaj“ biće organizovane i radionice sa mamama i bakama ali i tatama, na kojima će zajedno sa svojom dječicom praviti različite poklone za mame i bake.