NAČELNIK SAVIĆ RAZGOVARAO SA POTPREDSJEDNIKOM UDRUŽENjA MAJEVIČANA U ŠVAJCARSKOJ ILIJOM JOVIĆEM :: Semberija INFO ::

 

NAČELNIK SAVIĆ RAZGOVARAO SA POTPREDSJEDNIKOM UDRUŽENjA MAJEVIČANA U ŠVAJCARSKOJ ILIJOM JOVIĆEM



Načelnik opštine Lopare Rado Savić je razgovarao sa novoizabranim potpredsjednikom Udruženja Majvičana u Švajcarskoj Ilijom Jovićem.
Prema Jovićevim riječima uglavnom se govorilo o nastavku i unapređenju saradnje između navedenog udruženja i opštine Lopare, s obzirom da je izabrana nova uprava udruženja na čelu sa novim predsjednikom Radislavom Đokićem.
„Ima tu i starih članova uprave, ali smo je osvježili sa mlađim ljudima kako bi udruženje imalo budućnost“, istakao je Jović.
On je rekao da je povećan broj članova koji uredno plaćaju članarinu, te da je upoznao načelnika i njegove saradnike o budućim pravcima djelovanja udruženja na humanitarnim aktivnostima za ugrožene stanovnike opštine Lopare i Majevice, kojima je stvarno potrebna pomoć.
Jović je dodao da je udruženje u prethodnom periodu radilo humano i složno, te da treba istaći nekoliko ljudi koji su zaslužili sve pohvale što se tiče njihovog ulaganja, zalaganja i truda.
Rado Savić, načelnik opštine Lopare je rekao da je od strane potpredsjednika Jovića zvanično upoznat sa novom strukturom u Udruženju Majvičana u Švajcarskoj.
„Saradnja u prethodnom periodu je bila dobra, radujemo se nastavku saradnje i dolaze nam u susret 13. Dani dijaspore koje ćemo zajednički organizovati“, naveo je Savić.